Type Here to Get Search Results !

LivaBudget Paket Taxi Projesi

Paket Taxi'nin, operasyonel ve finansal performanslarını dataliva'nın kurumsal performans yönetimi çözümü LivaBudget ve iş zekası ve analitik çözümü LivaClick ile yöneteceğini duyurmaktan memnuniyet duyarız.

Paket Taxi, kurye servislerine ihtiyaç duyan şirketlerin lojistik hizmetlerine motor kurye, araç kurye ve scooter kurye ile çözüm getirirken aynı zamanda şirketlerin lojistik risklerini en aza indirmektedir.

Türkiye'nin işlem hacmi en büyük restaurant, e-ticaret, zincir market ve araç kiralama şirketleri başta olmak üzere 300+ kurumsal müşterisine 4.000+ motosiklet ve 6.500+ kurye sayısı ile hizmet sağlayan Paket Taxi, aylık 4+ milyon paket dağıtım rakamına sahiptir.

Hız ve doğru karar vermenin kritik derecede önemli olduğu lojistik sektöründe Dataliva çözümlerini tercih ettiği için Paket Taxi'nin yönetim ve ekibine teşekkür ederiz. Yürüttüğümüz bu dijital dönüşüm projesinin, Paket Taxi'nin operasyonel süreçlerine ve iş süreç verimliliğine etkili bir katkı sağlayacağına inanıyoruz.

#dataliva #pakettaxi #bütçe #budgeting #raporlama #reporting #dijitaldönüşüm #digitaltransformation #lojistik #logistics

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.