Type Here to Get Search Results !

BT İHRACAT


GLOBAL REFERANS

indonesia endenozya pasifik asya telekom referans

BAŞARSOFT

Email : Basarsoft@YazilimFuari.com

Başarsoft, Başar Bilgisayar adı ile 1997 yılında Coğrafi Bilgi Sistemleri (CBS) konusunda uzman bir ekip tarafından kurulmuştur. Başarsoft’un ana çalışma sahası Coğrafi Bilgi Sistemleridir. Başarsoft 1999 yılından bugüne Türkiye’nin tek yetkili MapInfo temsilcisidir.

Bugün, Ortadoğu için çözüm merkezi olarak da destek vermektedir. MapInfo ürünlerinin Türkçeleştirilmiş olması, geliştirilmeye açık olması ve CBS kavramını tam anlamıyla kapsıyor olması nedeniyle, bugün CBS pazarında en çok tercih edilen ürünler arasında önemli bir yer tutmaktadır.

Başar Bilgisayar, ünvanını 2013 yılında Başarsoft Bilgi Teknolojileri A.Ş. olarak değiştirmiştir.

Misyonumuz ve Vizyonumuz
Misyonumuz
Coğrafi bilgi sistemleri (CBS) alanında kamu, altyapı firmaları ve özel sektöre yönelik, kurumsal yönetim ve karar destek sistemleri ile entegre, güncel teknolojiye sahip, yenilikçi, ölçeklenebilir ve çözüm odaklı sistemlerin kurulumunu sağlamak.

Vizyonumuz
Ürettiğimiz harita tabanlı konumsal bilgi teknolojileri ve navigasyon verilerimizi diğer yenilikçi bilgi sistemleri ile birleştirip geliştirerek, insan hayatını kolaylaştıran çözümler sunmak ve Türkiye’de lider olan kurumumuzu dünya çapında da alanında lider bir marka haline getirmektir.

firmalarlistesi harita GIS CBS mapinfo btihracat USA ABD teknoparkfirmasi

TELENITY

Email : Telenity@YazilimFuari.com

Telenity, dünya genelindeki iletişim hizmeti sağlayıcıları için son teknoloji ürünü hizmetler ve çözümler sunan sektör lideri bir sağlayıcıdır.

Her ikisi de operatörlerin ihtiyaç ve taleplerine göre uyarlanabilen modüler ürünler ve hizmetler içeren NFV özellikli, 5G'ye hazır VAS Konsolidasyon Platformumuz ve Dijital Hizmetler Platformumuzla müşterilerimizin ağlarının gücünü kullanmalarına yardımcı oluyoruz.

Dijital Hizmetler İş Hattımız, dijital hizmet sağlayıcıları ve operatörleri birbirine bağlayarak her ikisi için yeni gelir akışları yaratır ve abonelerin dijital deneyimini zenginleştirir.

Gelir paylaşımı, SaaS ve yönetilen hizmetler dahil olmak üzere sunduğu iş modelleri açısından benzersiz bir esneklik sağlar. Müşterilerimizin ağları aracılığıyla ürünlerimiz ve hizmetlerimiz, dünya çapında bir milyardan fazla insanın hayatını iyileştiriyor.

pasifik firmalarlistesi 5G btihracat telecom telekom mobil nfv apimanager MENA

JÜPİTER GİRİŞİM

Email : Jupiter@YazilimFuari.com

Jüpiter Girişim; Ar-Ge ve teknoloji odaklı projeler geliştiren farklı sektörlerden firmalara, girişimcilere, yatırımcılara, üniversitelere ve kamu kuruluşlarına sunduğu hizmetler ile kurumların gelişmesine, katma değer ile büyümesine teknolojinin yaygınlaşmasına, destek olmaktadır. Jüpiter Girişim 10+ yıllık sektör deneyimi ile yeniden yapılanmış bir şirkettir. Geçmişten bugüne bilgi ve tecrübesi ile;

– Teknoloji girişimlerinin ve her büyüklükteki teknoloji firmasının büyümesi ve gelişimi için, kuruma özel büyüme stratejilerinin geliştirilmesi, Yatırım, Fon Yol Haritalarının oluşturulması,

– Ar-Ge ve Teknoloji tabanlı ulusal/uluslararası (akademik/ticari) iş birliklerinin kurulması ana başlıklarında hizmet vermektedir.

firmalarlistesi danışmanlıkfirmaları argedanismanligi tübitak teydeb argedanışmanlığı Danışmanlıklistesi MENA

BASİSTEK

Email : Basistek@YazilimFuari.com

BASISTEK 2009 yılında Bilgi Teknolojileri sektöründe danışmanlık sağlamak amacı ile deneyimli bilişim ve yazılım mühendisleri ve yönetim yazılımı eksperleri tarafından kurulmuştur. O günden itibaren, müşterilerinin güvenilir teknoloji ortağı, sektörel ve iş çözümleri, sistem entgrasyonu, dış kaynak kullanımı, servis, bakım ve danışmanlık konularında kendini rekabet üstünlüğü sunmaya adamıştır.

BASISTEK, BT altyapılarının dijitalleştirilmesine ve yönetilmesine dair çözümler sağlyıp, BT’yi, rutin işlerin yürütüldüğü bir maliyet merkezi olmaktan çıkartıp, kurum için değer üreten bir birim olarak konumlanmasını sağlayarak firmaların inovasyonlarını hızlandırarak pazar taleplerinin karşılanmasını sağlayacak yenilikçi çözümler ve danışmanlık hizmetleri sunar.

Micro Focus ile oluşturduğumuz en üst seviye iş ortaklığıyla birlikte, kurumsal düzeyde ölçeklenebilen bir yazılım portföyü sunarak en karmaşık ihtiyaçlara bile çözüm üretiyoruz.

itsm ITIL itil it management monitoring micro-focus microfocus firmalarlistesi suudi arabistan riyadh dubai körfez btihracat teknoparkfirmasi MENA

360+ MEDYA

Email : 360plusmedya@YazilimFuari.com

Müşterilerinizle en yeni ve yıkıcı teknolojileri kullanarak etkileşimde kalın!

360+ Media Interactive; yıkıcı teknolojilerle en gelişmiş mobil dijital iletişim çözümlerini marka ve ürünleriniz için tasarlayıp uygular.

Indoor ve outdoor için interaktif dijital etkileşim yöntemleri geliştirir.

Bu kapsamda 7 yıldır global ve ulusal markaların "yeni dijital çerçevesi"ni yaratma hedefiyle hizmet vermektedir.

Mobil Pazarlama Kampanya Yönetimi
Mobil Uygulama Geliştirme
Operatör İlişkileri ve Danışmanlığı
Doğrudan/Dolaylı Satış
İnteraktif Pazarlama
Mobil Medya Planlama & Satın Alma

Portal ve İnternet Sitesi Geliştirme
Özel Yazılım Geliştirme
Sosyal Medya Strateji & Danışmanlık
Online Monitoring ve Raporlama
Dijital Kampanya Yönetimi
Yaratıcı İçerik Yönetimi
Dijital Medya Planlama & Satın Alma

Site İçi ve Dışı SEO Çalışmaları
Sosyal Medya Optimizasyonu
Arama Motorları Kayıt
Sektör ve Rakip Analizi
Periyodik SEO Raporlama
E-ticaret SEO Hizmeti
Google Adwords Yönetimi

CRM Modelleme
Sadakat Kulüpleri
Sosyal CRM Proje Geliştirme & Yönetim
Strateji Danışmanlığı
Sosyal Politika

İnteraktif Kiosk
Video Mapping
Hareket Algılama ile Oyun / Uygulama Geliştirme
İnteraktif Billboard
Artırılmış Gerçeklik Uygulamaları

dijital pazarlama dijital marketing ajans firmalarlistesi MENA

BAYPM

Email : BAYPM@YazilimFuari.com

BAYPM, web ve mobil uygulama geliştirme ve iş süreci yönetimi çözümlerinde uzmanlaşmış bir BT şirketidir. Gereksinimlerine uygun teknolojiyi kullanarak belirli kuruluşlar için özel çözümler geliştiriyoruz. Müşterilerimize piyasadaki en iyi hizmeti vermek için en son teknolojiye sahibiz.

OutSystems gibi kullandığımız düşük kodlu platformların yanı sıra özel kodlu proje ve sistem entegrasyon ihtiyaçlarına da cevap verebiliyoruz. Şirket, Avrupa, Orta Doğu, Asya ve Amerika Birleşik Devletleri'ndeki ortaklarına ve müşterilerine hizmet vermektedir.

BAYPM kurulduğu günden bu yana misyonu, müşterileri ve ortaklarıyla birlikte çalışarak analiz etmek, karşılaştıkları iş zorluklarının tanımlarını yapmak ve dijital dönüşüm yolculuklarına yardımcı olmak için yaratıcı çözümler uygulamak olmuştur.

Vizyonumuz, çözüm portföyümüzü tüm dünyada yazılım geliştirmeden blockchain ve IoT'ye kadar genişletmektir. BAYPM, portföyündeki çözümlerle dünya çapında hizmet sağlayıcı olmayı hedeflemektedir.

pasifik lowcode beylerbeyi istanbul-anadolu outsystems rapid firmalarlistesi MENA

PAYFULL


HAKKIMIZDA

Payfull, 2015 yılında ödeme sistemleri alanında katma değerli ürünler geliştirmek üzere ticari hayatına başlamıştır. 2016 sonunda Türkiye’nin en gelişmiş ve en güvenilir online tahsilat sistemini üretmiştir.

Güvenilirliğini uluslararası sertifikasyonlar ile ispatlayan Payfull, bugüne kadar hizmet verdiği 500'ü aşkın müşterisi ile 5 Milyar TL’ nin üzerinde başarılı işlem hacmine ulaşmıştır.

Sahip olduğu uzman mühendis kadrosu ve ödeme sistemleri konusundaki tecrübesi ile farklı sektörlerdeki yerli ve yabancı kurumların yanısıra, BDDK mevzuatına tabi finansal kuruluşlara da (bankalar, leasing ve faktoring şirketleri, ödeme kuruluşları vb.) katma değerli hizmetler vermeye devam etmektedir.

PAYFULL WEB


Ofis Yeri : Ümraniye, İstanbul-Anadolu
Bulut, endüstri4.0, dijital dönüşüm, Fintech, Tüm Sektörler, OpenBanking, Açık Bankacılık, API
Firması : Fincore
Ücretsiz Demo, 1 Ay Ücretsiz, 3 Ay Ücretsiz

pasifik erplistesi fintechlistesi ürünlerlistesi BULutservis üretimsektörü sağlıksektörü turizmsektörü tümsektörler finanssektörü MENA


Mkugu CRYPTOSIM ÜRÜNÜMÜZ DMO TEKNO KATALOGDA!

SIEM (Security Information and Event Management) ürünümüz CRYPTOSIM, Devlet Malzeme Ofisi Tekno Katalogda.

Yerli / Milli CRYPTOSIM ürünümüz, TR-TEST tarafından yapılan testleri geçerek “Ürün Uygunluk Sertifikası” almaya hak kazanmıştır. İlgili Linkedin Haberi : Link

Kullandığımız kişisel cihazlardan, devletlerin kritik alt yapılarına kadar her segmentte dijitalleşen dünyada siber tehditlerin ne kadar önemli olduğu ve siber güvenliğin hayatımızın her alanında olması gerektiği bilinci gün geçtikte daha da yerleşiyor.

Küresel çapta yaşanan büyük saldırılar siber tehditlere karşı önlem almanın ve bu alanda yatırımları arttırmanın önemini açıkça ortaya koymuştur.

CRYPTTECH, gittikçe karmaşıklaşan Siber Güvenlik Dünyası'nda yeni, yenilikçi ve yerli teknoloji ve ürünler geliştirme misyonu ile hedefleri doğrultusunda çalışmalarına devam etmektedir. CRYPTTECH, kendi geliştirdiği güçlü korelasyon sistemi ile SIEM ürünü için benzersiz bellekte (in-memory) korelasyon özelliği sağlamaktadır.

CRYPTOSIM, tüm logları toplayarak otomatik olarak ilişkilendirir, davranış farklarını ve anormallikleri algılar. APT adı verilen gelişmiş kalıcı tehditleri yakalayabilir.

CRYPTTECH, kendi geliştirdiği NoSQL yapısı ile SIEM ürünü için yüksek performans değerlerine ulaşmaktadır. CRYPTOSIM, Kural ve Makine öğrenmesi yöntemleriyle çalışan benzersiz korelasyon özellikleri ile tehditlerin algılanması için en stratejik ürünlerden biri haline gelmiştir.

CRYPTTECH
Siber Güvenlik, İş Yazılımları Muhasebe Yazılımları
SOC, Siber İstihbarat, Siber Güvenlik, Log, Hotspot, SIEM Yapay Zeka Makine Öğrenmesi Derin Öğrenme
Turizm, Otel, Okul, Eğitim, ETicaret, Telekom Finans Üretim Gıda Şebekeler Endüstri Medya Tüm Sektörler
100+ >CRYPTTECH
Ofis Yeri : İstanbul-Avrupa, Yıldız Teknopark, Hacettepe Teknopark, Flatofis
Bulut, endüstri4.0, dijital dönüşüm, Tüm Sektörler

pasifik ürünlerlistesi teknoparkürünü siber güvenlik bulutservis teknoparkfirmasi MENA

CRYPTOSIM (SIEM)
LIVABUDGET nedir?

Her sektörün ve sektördeki her firmanın kendine özel dinamikleri ve iş yapış şekilleri vardır. LIVABUDGET, çoğu sektör için büyük bir bilgi birikimi (know-how) ile kurulduğu andan itibaren kullanıma hazır olan “Kurumsal Performans Yönetim (CPM)” Sistemidir.

COA, IFRS, GAAP vb. Standartlara uygun olarak Solo ve Konsolide bütçeler oluşturabileceksiniz. LIVABUDGET çözümlerimizle bütçeleme sürecinizi daha hızlı, daha doğru bir şekilde yürütünüz ve tüm departmanlar bütçe sürecine dahil edilerek şirketinizin bütçeleme kültürünü genişletmeye yardımcı olacaktır.

Yöneticiler şirketin büyük resmine bakarken, bütçeyi oluşturan faktörleri değerlendirmek ve analiz etme esnekliğine sahip olmak isterler. LIVABUDGET size önceki yılların verilerini analiz etme ve karşılaştırma, bütçeyi etkileyen parametreleri ve faktörleri kolayca oluşturma, gelecek için öngörülerde bulunma ve verimliliği etkileyen doğru kararlar almak için imkanı sunar.

İlk genel bütçenizi hazırldıktan sonra oluşturacağınız tüm bütçeler (genel, senaryo, revize, tehmini, vb.) çok kolay; hazırladığınız bütçeyi kopyalayın, istediğiniz parametreleri ve verileri değiştirin, süreçleri çalıştırıp yönetim ve finans raporları analiz etmeye ve karşılaştırmaya hazırdır. Bu işlemlerin hiçbirini yapmak için teknik bilgiye ihtiyaç yoktur.

V bütçeleme modülleri için esnek bir yapıya sahiptir. Şirketinizin özel ihtiyaçlarına bağlı olarak CPM Sisteminizi uyarlamak ve özelleştirmek çok kolaydır. Bütçe ihtiyaçlarınızı belirledikten sonra danışman ihtiyacı olmadan bütçenizi ayarlayabilir, değiştirebilir veya yeni özellikler ekleyebilirsiniz. Grup şirketleri, iş alanları, Satış Kanalları, Müşteriler, Ülkeler, Ürünler, Ürün Grupları, Üretim Hatları, Kar Merkezleri, Masrafyerleri,Gider Kalemleri, Hesaplar, vb. en detaylı düzeyde bütçe ve kontrol yapabilme yeteneğine sahipsiniz.

LIVABUDGET'ın entegrasyon özelliği ile; ERP, CRM, etc. sisteminizle çift yönlü veri akışı sağlar. Üçüncü parti sistemlerle iyi bir entegrasyon verilerinizin Doğruluğunu artırır. LIVABUDGET tüm temel verilerinizi sistemlerinizden yüklendiğinden hatalı veri olasılığı yoktur. Ayrıca manuel olarak veri girmek veya çok sayıda veri kaynağa referans vermek yerine; entegrasyonlar için eşleştirme tablolarını kullanmak, doğru bütçeler ve tahminler oluşturmak için birden fazla kaynaktan veri almanıza yardımcı olur.

Bulut, endüstri4.0, dijital dönüşüm, Tüm Sektörler, Ücretsiz Demo
Firması : Fincore
Ofis Yeri : İstanbul-Anadolu, Ümraniye

ürünlerlistesi tümsektörler bulutservis üretimsektörü MENA Kuveyt Kuwait Jordan Ürdün

LIVABUDGET
Mkugu
Twitter Haberi için Tıklayınız

En Etkili Akıllı #Fiber Şebeke Yönetimi: TELCOBİS Yatırım önceliklendirme ve izleme, kapasite yönetimi, arıza bakım onarım, #Şebeke yeri ve durumu, adres, entegre yönetimi...

https://basarsoft.com.tr/telcobis/

#Başarsoft

#Telcobis

#İletişim

#İnternet

#Telekomünikasyon

#Altyapı

#Türkiye CBS, Harita, Akıllı Şebeke, İzleme, Sistem Yönetimi, Bakım-Onarım... En Etkili Akıllı #Fiber Şebeke Yönetimi: TELCOBİS Yatırım önceliklendirme ve izleme, kapasite yönetimi, arıza bakım onarım, #Şebeke yeri ve durumu, adres, entegre yönetimi... Bankalar Finans Telekom Servis Sağlayıcılar ISP Bulut Bilişim Tüm Sektörler Firma Kişi Sayısı : 300+
Ürün Web Sitesi : TelcoBIS Web
Firma Ofisleri : Ataşehir, ODTÜ Teknopark, İstanbul-Anadolu
Ürün Özellikleri : Bulut, endüstri4.0, dijital dönüşüm

ürünlerlistesi telekomsektörü teknoparkürünü

TelcoBIS

Procenne “Dijital Güvenlik” Pazarında Sade, Kararlı, Güvenli Çözümler 2013 yılında TÜBİTAK desteği ile kurulmuş, merkez ofisi İstanbul'da bulunan Procenne “Dijital Güvenlik” pazarında kritik önem taşıyan yüksek teknoloji ürünler üretmektedir. Aynı zamanda bir Ar-Ge merkezi olan Procenne, Türkiye’nin ilk ticari Donanımsal Güvenlik Modülü olan ProCrypt HSM cihazının üreticisidir. DETAYLI BİLGİ : Klik Procenne
Siber Güvenlik Kriptolama Encryption
Önemli Kritik Verilierin Mevuzatlara Uygun Saklanması
Bankalar Finans Telekom Servis Sağlayıcılar Bulut Bilişim Tüm Sektörler
70+
Procenne
Firma Ofisi : İstanbul-Anadolu, İstanbul-Avrupa, Maslak, İÜ Teknopark
Bulut, Fintech, Encryption, Anahtar,

pasifik dubai ürünlerlistesi firmalarlistesi Bulutservis telekomsektörü finanssektörü teknoparkfirmasi İÜ Avcılar MENA

ProCrypt HSM
TEKHESAP

Email : Tekhesap@YazilimFuari.com
Tüm Banka Hesap Hareketlerinizi Tek Bir Ekrandan Yönetin Payfull, farklı banka hesaplarınızı tek bir platformda raporlar, gelen ödemeleri muhasebe/ERP sistemlerine otomatik olarak işler. Böylelikle operasyonel yükünüzü azaltır ve nakit akışınızı kolayca yönetebilirsiniz.

FINCORE
Fintech İş Yazılımları Muhasebe Yazılımları ERP Yazılımları
Kurumsal Banka Hesap Hareketleri İzleme ERP/Muhasebe Etegrasyonu
Üretim İnşaat Holding Gıda Eğitim Kimya Telekom Finans Tüm Sektörler
70+ Tekhesap
Firma Ofisleri : İstanbul-Anadolu,Ümraniye Meydan Ofis
Bulut, endüstri4.0, dijital dönüşüm
Firması : Fincore Ücretsiz Demo, 1 Ay Ücretsiz, 3 Ay Ücretsiz

erplistesi fintechlistesi ürünlerlistesi Bulutservis MENA

ENVANTERX

Türkiye’nin en iyi envanter yönetim platformunu kullanmak çok kolay! Online olarak tüm envanterlerinizi Web’den ve Mobil’den yönetebilirsiniz.

%100 Online Erişim
Cloud tabanlı güvenli alt yapısı ile dilediğiniz yerden ve cihazdan erişim sağlayabilir ister web’den isterseniz mobil uygulamadan işlem yapabilirsiniz.

Sürekli Gelişen
Müşterilerimiz tarafından almış olduğumuz geri bildirimleri dikkate alıyor ve her ay yeni bir versiyon ile karşınızda oluruz.

Ekonomik ve Yatırım Gerekmez
Demode BT ürünleri gibi yüksek lisans ücretleri yoktur.Kiralama modeliyle ürüne sahip düşük fiyatlar sahip olabilirsiniz.

Mobil Uygulama Desteği
Günümüzde işletmeler mobil odaklı çözümler ile iş yapış şekillerini mükemmelleştirmektedirler. EnvanterX bu süreçte mobil olarakta ihtiyaçlarınızı giderir.

Form ve Barkod Okuma
EnvanterX’de her ürünün özel bir kodu ve etiketi mevcuttur. Tüm barkod yazılar ile uyumlu olan EnvanterX ile takibini kolaylaştırın.

Entegrasyon Desteği
Kurumsal olarak kullanmış olduğunuz ERP ve CRM’ler ile entegre çalışma özelliğine sahip bir ürüne sahip olmuş olursunuz.
Bulut, endüstri4.0, dijital dönüşüm Tüm Sektörler
Firma Ofisleri : İstanbul-Anadolu,Ümraniye Meydan Ofis, Yıldız Teknopark İkitelli, İstanbul-Avrupa

ürünlerlistesi Bulutservis MENA körfez gulf

EnvanterX
OMOFIS
What is Omofis ?
Omofis is a solution designed to virtualize the workplace, visualize the team, and gamify the work.
Why Omofis ?
Omofis is for employees as much is it is for employers. The existing products on the market offer similar advantages. Assign tasks, add due date, track the status, track deadlines, and monitor if the project is on the right track. There is not much in these for employees except the same old task management capabilities. If a workplace is also a place to have fun, a virtual workplace should be the same. Omofis offers a virtual environment that teams can collaborate, compete, rewarded, and differentiate themselves.

How Omofis works ?
With built-in task manager or through integrations with the popular task management tools, Omofis visualizes your teams' workload. You can view your team's activity and status instantly. Users can track their time by selecting the task they are spending time. Managers have the full visibility of ongoing tasks with the virtual office dashboard.
Bulut, endüstri4.0, dijital dönüşüm Tüm Sektörler
Firma Ofisleri : Londra, İstanbul-Anadolu, Beylerbeyi

dubai startuplistesi MENA

LIVACLICK

LivaClick Nedir?

Şirketlerinin, yönetim muhasebesi raporlama ihtiyacını karşılamak amacıyla geliştirilen ERP Sistemleri ile entegre bir sistemdir. Bu sistem sayesinde tüm raporlarda,
İzlenebilirlilik
Erişebilirlilik
Analiz kabiliyeti
Esneklik
Simüle kabiliyeti
Zaman tasarrufu
Veri depolama
Güvenirlilik ve tutarlılık
LivaClick Çalışma Şekli

VERİ GÜVENLİĞİ YETKİLENDİRME
Sistemde, kimlerin hangi raporlara ulaşacağı hiyerarşik olarak belirlenebilmektedir.

VERİLERİN KİLİTLENMESİ
Aktarılan verilerde , dönem kapatıldığında otomatik olarak verilerin kilitlenmesi ve değişikliğe imkan vermemesi

VERİ DEĞİŞİKLİĞİNİN LOGLANMASI
Verilerde , kullanıcıların yapmış olduğu değişiklik izlenmektedir.

GÜVENİLİRLİK ve TUTARLILIK İNSAN HATASI İHTİMALİNİ ÖNLEME
Finansal Raporlar oluşturulurken, veriler SAP ve LivaBudget sisteminden otomatik olarak aktarılır. Excel içerisinde çalışılmadan daha hızlı bir şekilde hazır hale getirilir.

GÜVENİRLİK
Raporlama belirlenen aralıklarda veriler, sisteme otomatik olarak kaydedilir.

TUTARLILIK
Raporlanan verilere daha sonra ki dönemlerde de kolaylıkla ulaşım imkanı sağlanır ayrıca veri bütünlüğü bozulmaz.

ESNEK ve HIZLI RAPORLAMA HIZ
Raporlama aşamasında zamandan tasarruf edilerek yönetime daha kaliteli raporlar hazırlanmaya imkanı sağlar.

ESNEKLİK
Kullanıcıların tek tıklama ile ulaşabileceği bütçe durum raporu gibi diğer raporlar tamamen özelleştirilebilir.

Örnek Raporlar
Gider Analizi
Karlılık Analizleri
Detaylı bilgi için lütfen www.livaclick.com adresini ziyaret ediniz. Bulut, endüstri4.0, dijital dönüşüm, Tüm Sektörler, Ücretsiz Demo
Firması : Fincore
Ofis Yeri : İstanbul-Anadolu, Ümraniye

erplistesi işzekasılistesi ürünlerlistesi MENA Kuwait Kuveyt Jordan Ürgün Gulf körfez


CYBERDROID
Günümüzde zararlı yazılım ve tehdit çeşitliliği üstel olarak artmaktadır. Zararlı yazılım ve tehdit çeşidi artışının yıllık 8 milyonu geçtiği tahmin edilmektedir. Özellikle siber güvenlik ve bilgi sistemlerinin idame ettirilmesinde SIBERDROID’lerin (CYBERDROID®) çok önemli işlev potansiyelleri bulunmaktadır. Tehdit ve zararlılara karşı siber güvenlik altyapılarında, ağ üzerine cihaz ve farklı kademelerde güvenlik yazılımları konulmasından başlanan gelişim süreci güvenlik operasyonları merkezi (SOC) kurulmasına kadar varmıştır. Ancak tehdit ve içeriklerindeki değişkenliğe teşhis konulması ve farklı durumlara göre en iyi stratejilerin belirlenmesi halen yoğun siber güvenlik uzmanlığı ile sürdürülmektedir.

Yapay zeka teknolojisi ilerledikçe, bilgisayarların yoğun bilişsel fonksiyonları içeren otonom hizmetleri verme olanağı artmaktadır. SİBERDROİD’ler, yüksek bilişsel işlevleri ile artan tehdit ve zararlı çeşitliliğine karşın önemli bir araç olarak ortaya çıkmıştır. Mobil cihazların yanı sıra nesnelerin interneti (IoT) uygulamalarının da yaygınlaştığı bir dönemdeyiz. Dünya’da internete bağlı cihaz sayısı 20 milyarı geçmiştir ve hızla da artmaya devam etmektedir. Siber güvenlik araştırmaları, ihtiyacın geçmişte tahmin edilenden çok yukarıda olduğunu ve bu durumun çok sayıda teşhis edilememiş soruna yol açtığını, bilgi güvenliğinden sistem işletim kusurlarına kadar etkilerinin sonradan kısmen anlaşılabildiğini ortaya koymuştur. Siber uzayda insansı bilişsel fonksiyonları ile SİBERDROİD’lerin, siber güvenlik için kullanımı gelişen ihtiyacın karşılanmasında stratejik bir hamledir. CRYPTTECH Dünya’da insansı bilişsel fonksiyonları ile SİBERDROİD kullanımını ortaya koyan ilk siber güvenlik şirketidir. Geleceğin siber savunma sistemlerinde de SİBERDROİD kullanımının kaçınılmaz olduğu düşünülmektedir.

SİBERDROİD’ler geleneksel makine öğrenmesi yöntemlerinden farklı olarak, insansı davranış ve kabiliyetlere yaklaştıran dört temel özelliğe sahiptirler. İnsanlar gibi duyargaları (sensor) ile algılama arasında kortikal ağları bulunmaktadır. Bu ağlar insandakine benzetimle nöromorfik hesaplamaya dayalı veriden bilgiye dönüşümü ve normalden farklılaşan özelliklerin başarıyla belirlenmesini sağlar. Diğer önemli özelliklerinden bir diğeri, farklı duyarga kortekslerinden geçen kodlanmış bilgiye füzyon ile durum farkındalığı kazandırılabilmesidir. Bu insansı davranış yeteneklerinin makinelere kazandırılmasında çok önemli bir aşamadır. Duyarga kortekslerinin bağlamsal kortikal ağlarla ardışık olarak kodlanması durum farkındalığını sağlamaktadır.

SİBERDROİD’ler gelecekte ayrık kutu yapısındaki sabit ağ güvenliği cihazlarına uyarlanabileceği gibi ulaşım sistemleri, otonom araçlar gibi hareketli kritik alt yapılarda da kullanılabilecektir. Nöromorfik bilgi işlemin gelişimi ile siber güvenlikte yüksek enerji verimliliği de sağlayacaklardır. Nöromorfik işlemcilerin ilk örnekleri, ilk internet ağını kuran DARPA tarafından savaş uçaklarında hedef takip uygulamasında başarıyla uygulanmıştır. Özellikle yapay sinir ağları ile gelişen makine öğrenmesi, 2010 yılı sonrasında konvolüsyonel sinir ağları ile ivme kazanmış ve 2015 sonrasında da ticarileşme hızını arttırmıştır. Bu gelişim sürecinde SİBERDROİD’lerin bağlam farkındalığı ile çıkartım yaparak karar verebilme ve başarımı sınayarak paylaşabilmeleri özellikle siber güvenlik ve siber savunmada önemli üstünlük sağlayacaktır. Yapay zekanın nöromorfizm ile paralelleşen düşük güç tüketimli yapılar üzerine geçecek yol haritasındaki uygulamalarında da SİBERDROİD’ler bu üstünlüklerini artarak sürdürecektir

Bulut, Endüstri4.0, Siber Güvenlik, , Tüm Sektörler, Yapay Zeka, AI,
Firması : CRYPTTECH
Ofis Yeri : İstanbul-Avrupa, Ankara, Hacettepe Teknopark, Yıldız Teknopark MENA

ürünlerlistesi pasifik

CYBERDROID

Size Özel Hotspot Çözümü CRYPTOSPOT, kablolu veya kablosuz internet erişimini misafir ve müşterilerilerinize sunmanıza yardımcı olan bir ağ geçidi yazılımıdır.

CRYPTOSPOT'u kullanarak ziyaretçiler, müşteriler veya çalışanlarınızı güvenli, hızlı ve kolay internet erişimi için yetkilendirebilirsiniz.

CRYPTOSPOT, ağınıza sadece güvenilir ödemeli veya ücretsiz erişim sağlamakla kalmayarak, size faturalandırma, istatistiki bilgi raporlama ve veri saklama imkanı verir. Ağa bağlanıldığında karşılama sayfası ile kullanıcının yetkilendirilmesi sağlanır. SMS, AD (Active Directory), TC Kimlik, Web Servis, Sosyal Medya, Rest API, Sponsor Mail, Otel - Ziyaretçi Programları ve Ön büro Yazılımları ile entegre olabilmektedir.

CRYPTOSPOT’un esnek mimarisi küçük şirketlerdeki iç Wi-Fi altyapısına ve büyük işletmelerdeki karmaşık topolojilere uyumlu olarak çalışabilmektedir.

Kafeler, kütüphaneler, restoranlar, alışveriş merkezleri, havalimanları, toplu taşıma / belediye açık alanları ve hastaneler gibi kamusal alanlara uygun bir internet erişim ortamı sağlar. Bu sebeple, herhangi bir kuruluş, misafir ve müşterilerine ağlarını güvenlik tehlikelerine maruz bırakmaksızın uygun bir Wi-Fi veya LAN ağı erişimi sunabilmektedir.

Bulut, Endüstri4.0, Siber Güvenlik, , Tüm Sektörler, Yapay Zeka, AI,
Firması : CRYPTTECH
Ofis Yeri : İstanbul-Avrupa, Ankara, Hacettepe Teknopark, Yıldız Teknopark MENA

ürünlerlistesi Bulutservis teknoparkürünü

CRYPTOSPOT

Güvenlik zafiyetlerinin tespiti, tehditlerle karşı karşıya olan her kuruluşta, IT sisteminin güvenliğinin etkin bir şekilde idamesinde en kritik rolü oynamaktadır. UNITMON, web tabanlı bir izleme aracı olup size sadece web sitenizin anında denetlenmesi imkanını vermekle kalmayarak, ağ zafiyetlerinizi araştırma ve bir arayüz üzerinden ağ bileşenlerinizin performansını kontrol etme olanaklarını da sağlar. Web içeriklerinizin, DNS ve IP sunucunuzun güvenliği hakkında istihbarat sağlayarak bakım maliyetlerini ve IT altyapısının kilit noktalarında kritik arıza risklerini de asgariye indirir.

Zafiyet İzleme ve Analiz özelliği, ağ cihazları, sunucular ve uygulamalarda zafiyetlerin taranması, zafiyetleri gidermek için çözümler sunan özelleştirilebilir zafiyet değerlendirme raporlarının oluşturulması UNITMON’un merkezden zafiyet yönetiminin ana özellikleridir.

UNITMON’un Siber İstihbarat Servisleri İzleme özelliği; kurum IP’lerinin, alan adlarının, kimliklerinin herhangi bir kara listeye girip girmediğini kontrol eder. UNITMON, yöneticilerin IT altyapısı üzerindeki neredeyse tüm ağ cihazlarını, kullanımı kolay bir web tabanlı panel üzerinden izlemelerine, performanslarını ileri grafiklerle görselleştirmelerine imkan verir.

Bulut, Endüstri4.0, Siber Güvenlik, , Tüm Sektörler, Yapay Zeka, AI,
Firması : CRYPTTECH
Ofis Yeri : İstanbul-Avrupa, Ankara, Hacettepe Teknopark, Yıldız Teknopark Bulutservis TEKNOPARKürünü

ürünlerlistesi MENA

UNITMON

CRYPTOLOG
Güçlü İnkar Edilemezlik
İşletmelerin önemli ihtiyaçlarından birisi de, bünyelerindeki BT sistemlerinin loglarını toplayarak yasal mevzuatı ve sektör standartlarını karşılayacak şekilde analiz eden uygun bir log yönetim sistemidir. CRYPTOLOG, sadece devlet ve sektör uygunluk şartlarını karşılamakla kalmayarak log verileri üzerinde bünyelerindeki BT sistemlerinin ihtiyaç ve büyüklüğüne uyarlanabilen birleşik ve kullanımı kolay arama, analiz ve korelasyon seçenekleri sunar. Entegre bir ağ izleme platformuyla CRYPTOLOG, log verilerinden potansiyel güvenlik tehditlerinin tespitini ve adli araştırmaların yapılmasını kolaylaştırır.

CRYPTOLOG, bir yandan mevzuat uygunluğunu karşılamanıza yardımcı olurken diğer yandan da çeşitlilik arzeden BT ortamlarındaki güvenlik risklerinizi azaltan maliyet etkin bir entegre log yönetim sistemidir. Hızlı ve güçlü motorlarıyla CRYPTOLOG geniş bir yelpazedeki log ve olayları bir araya getirerek size tüm ağ faaliyetlerinin kapsamlı bir görünüşünü verebilen özelleştirilebilir bir panel sunar. Olayları gruplandırır ve sınıflandırır, adli araştırmalar veya anormallik tespiti gibi daha detaylı analizlerde işe yarar bilgiler oluşturur.

CRYPTOLOG, motor fonksiyonlarının inkar edilemezlik özellikleri sebebiyle saldırıların kaynağının güvenle izlenebildiği durumlarda tüm logları birleştirir ve zaman damgası koyar. CRYPTOLOG log saklama yönetmeliklerine, uluslar arası inkar edilemezlik standartlarına, SPK yönetmeliklerine, BDDK ilkeler tebliğine, 27001 gibi standartlara ve 5651 no’lu yasaya uygundur.

Bulut, Endüstri4.0, Siber Güvenlik, , Tüm Sektörler, Yapay Zeka, AI,
Firması : CRYPTTECH
Ofis Yeri : İstanbul-Avrupa, Ankara, Hacettepe Teknopark, Yıldız Teknopark

ürünlerlistesi Bulutservis TEKNOPARKürünü siber güvenlik MENA

CRYPTOLOG
CRYPTTECH

Cyber Security AI-Artificial-Intelligence Machine-Learning firmalarlistesi siber güvenlik ytü yıldız teknopark hacettepe teknopark turkish teknoparkfirmasi MENA

YAZEVİ YAZILIM

erplistesi firmalar listesi işyazılımlarılistesi iş yazılımları firmalarlistesi isyazilimlari MENA

FINCORE

Muhasebe erplistesi Fintech ERP firmalarlistesi ümraniye raid bader recep erdoğan sap bütçeleme tahsilat online tahsilat MENA

MENAPAY

Fintech Prize 2020 Spain Startup Welath Management Fintech Europe MENA Gulf Asia America Startup turkish firmalarlistesi startup-turk

AVAKOZA ERP
AVAKOZA ERP 60 modülü olan 15,000 ekrana sahip çözüm gücü yüksek bir YazEvi ürünüdür. Bir kurumun siparişten sevkiyata kadar tüm iş süreçlerini kapsar. Ayrıca AVAKOZA ERP akıllı telefon ve tabletler üzerinde çalışan AVAMOBIL ile ofisten bağımsız olarak da kullanılabilir.
Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) projeleri, birer değişim projeleridir.
Aynı zamanda ERP projeleri değişen yeni yöntemleri yakalama fırsatlarıdır.
AVAKOZA ERP çözümü de, yeni iş modellerini bir bütünlük içinde sunan bir değişim projesidir.
AVAKOZA ERP güçlü bir disiplindir. İşletmenizin tüm iş süreçlerini aynı çatı altında yönetir.
AVAKOZA ERP sadece bir yazılım çözümü değil, aynı zamanda etkin ve sade çözüm yollarını içinde barındıran bir yönetim sistemidir. Hata yapmanızı engellediği gibi size yol göstericidir. İçinde barındırdığı iş yapma kültürünü işletmenize aktarır.
20 Yılı aşan birikim ve tecrübemizin ürünü olan AVAKOZA ERP ile sadece bir yazılım değil, farklı sektörlerde edindiğimiz tecrübelerimizi de hizmetinize sunuyoruz.
AVAKOZA ERP Kurumsal İş Yönetimi Uygulama ve Modül Listesi

FİNANSAL YÖNETİM
Nakit Yönetimi (Kasa, Banka, Çek/Senet, Ekstre)
Genel Muhasebe (Mali Mevzuat)
Alış Faturalama ve Giderler
Satış Faturalama ve Gelirler

LOJİSTİK
Stok Kontrol Ve Depo Yönetimi
Alış Siparişleri ve Teslimat Yönetimi
Satış Siparişleri ve Sevkiyat Yönetimi
Malzeme Barkod Yönetimi
Tedarikçi Yönetimi

ÜRETİM
Üretim Yönetimi
Planlama (Kapasite ve Malzeme İhtiyaç)
Maliyet Muhasebesi (Faaliyet Tabanlı)
Kalite Kontrol Yönetimi
Bakım Onarım Yönetimi

PROJE YÖNETİMİ
Proje Süreç Yönetimi (Fizibilite & APQP)
Değişiklik Yönetimi (Change Review)
Faaliyet Yönetimi

CRM VE B2B
Müşteri İlişkileri Yönetimi
B2B – Web Tabanlı Tedarik Portalı
B2B – Web Tabanlı Müşteri Portalı
B2B – Web Tabanlı Kurum İzleme Portalı

DİĞER KURUMSAL MODÜLLER
İnsan Kaynakları ve Bordro
Bütçe Yönetimi
Sabit Kıymetler
Talep Yönetimi
Çözüm Havuzu

MOBİL ÇÖZÜMLER VE ENTEGRASYON
Mobil El Terminalleri Çözümü
EDI Elektronik Veri Transferi
PLC Veri Toplama
SCADA Sanal Fabrika

SİSTEM
Sistem Yönetimi
Mesaj Yönetimi
XB+ Yazılım Geliştirme Aracı

TEMEL ÖZELLİKLER
Çok ülke dil desteği
Çoklu para birimi desteği
T.C. mevzuatına uygun muhasebe, maliyetleme ve bordro

UYARLAMA YAPISI
Kuruma göre modellenebilir esnek iş akışı
Ölçeklenebilir yapı
Üçüncü parti yazılımlar ile entegrasyon arayüzü
Genel yapıya kod ekleme altyapısı

erp yerli-erp erplistesi erpürünlerlistesi ürünlerlistesi

REPX İŞ ZEKASI

erp yerli-erp erplistesi ürünlerlistesi yerli-yazılımlar işzekasılistesi ürünlerlistesi





















Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.